Auto Chip Tuning

Laat uw auto of lichte bedrijfswagen optimaliseren bij Superpole #1
Ook wel chip tunen genoemd.

Door deze ingreep zal uw auto krachtiger zijn en minder brandstof verbruiken!! Bij juist gebruik zijn besparingen tot 10% haalbaar! Gezien de stijgende brandstof prijzen uitermate interessant! Tuning binnen de marges van de motor! Ook andere aanpassingen aan de elektronica mogelijk.

Uiteraard krijgt u garantie op de software!
Wij maken gebruik van officiële flash Tech tools! En werken samen met de beste leveranciers van optimalisatie software in Nederland.

Nagenoeg alle auto’s zijn te voorzien van betere software waardoor uw rijbeleving sterk verbeterd en de auto veel beter presteert.

  1. Als eerste word er met de auto een proefrit gemaakt en word er gekeken naar de technische staat.en word er gekeken of de auto naar behoren functioneert.
  2. Tijdens stap 2 word het voertuig d.m.v. diagnose apparatuur uitgelezen om eventuele problemen te traceren.
  3. De software word uitgelezen en door ons aangepast.
  4. Na het aanpassen van de software word er weer een proefrit gemaakt om rijdend enkele parameters te monitoren en zonodig aan te passen.
  5. Na het afronden van de tuning word er samen met de klant een ritje gemaakt om de aanpassingen te beoordelen en te kijken of de klant tevreden is met het resultaat.

Chiptuning voor maar 349,.

Voor meer informatie neem u dan gerust contact op!

info@superpole.nl

0416363365